Kansas Metropolis Royals Mailbag: Afati kohor i grindjeve, siguria e punës dhe më shumë

Kansas Metropolis Royals Mailbag: Afati kohor i grindjeve, siguria e punës dhe më shumë

Afati i tregtisë së MLB 2022 ka kaluar dhe Kansas Metropolis Royals po hyjnë në një shtrirje interesante si ekskluzivitet.

Me daljen e Whit Merrifield përmes tregtisë, duket sikur Kansas Metropolis po mbështet në fillimin e një lëvizjeje rinore dhe duke lejuar që të rinjtë të mësojnë në fluturim. Një pjesë e këtij mësimi vjen në fushë për sa i përket performancës në pjatë ose në fushë, por një pjesë e madhe e tij përfshin gjithashtu të dish se kur – dhe si – të flasësh në klub dhe të ngrihesh si drejtues.

Jashtë Salvador Perez dhe Zack Greinke, do të jetë e vështirë të gjesh një lojtar mbi 30 vjeç në Royals që pritet të udhëheqë. Barra tani është duke u vendosur në pjesët e gurthemelit si Bobby Witt Jr. dhe MJ Melendez për të evoluar shpejt. Pjesa tjetër e sezonit 2022 do të ketë shumë dhimbje në rritje, por duhet të vijë edhe me shumë momente të frytshme për klubin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.