Mania e rrëshqitësit po ndryshon rrjedhën e karrierave të panumërta

Mania e rrëshqitësit po ndryshon rrjedhën e karrierave të panumërta

Mirë se vini në The Opener, ku çdo mëngjes të ditës së javës gjatë sezonit të rregullt do të merrni një histori të freskët dhe aktuale për të filluar ditën tuaj nga një prej shkrimtarëve të MLB të SI.com.

Më 1 qershor, duke mbajtur një epërsi 4–3 në ndeshjen e 11-të në Teksas, menaxheri i Rays Kevin Money i kërkoi krahut të djathtë Matt Wisler të mbyllte lojën. Wisler, 29 vjeç, është një ish-futbollist i dështuar, i cili u tregtua, u hoq ose u caktua për detyrë shtatë herë në shtatë vjet përpara se të ulej me Tampa Bay sezonin e kaluar. Ai është një gjuajtës i ndryshëm nga shumica e atyre udhëtimeve dhe ai tregoi arsyen duke bërë një gol 1-2-3 për të mbyllur pritjen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.