Paraafishimi i AEW Dynamite: Kenny Omega përballë rivalit Will Ospreay

Paraafishimi i AEW Dynamite: Kenny Omega përballë rivalit Will Ospreay

Java e SI.com në Mundje publikohet çdo javë dhe ofron mbulim nën sipërfaqe të biznesit të mundjes profesioniste.

Kenny Omega për dallimet mes tij dhe Will Ospreay: “Ne e shikojmë biznesin në dy mënyra shumë të ndryshme”

Elita kundër Perandorisë së Bashkuar do të jetë titulli i kësaj jave Dinamit.

Një ndeshje si kjo është arsye për të qenë mirënjohës që AEW ekziston. Ajo ofron një shans për të parë Kenny Omega dhe Matt dhe Nick Jackson të The Younger Bucks të ndajnë unazën me Will Ospreay dhe Mark Davis dhe Kyle Fletcher të Aussie Open, një përplasje e talenteve nga AEW dhe New Japan Professional-Wrestling.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.