Parashikimi i Premierligës angleze 2022-23: Manchester Metropolis favorizohet

Parashikimi i Premierligës angleze 2022-23: Manchester Metropolis favorizohet

Mirëmëngjes, unë jam Dan Gartland. Më në fund mund të shijoj sërish aktivitetin tim të preferuar të mëngjesit të fundjavës: të shikoj futboll evropian me pizhame.

Në SI:AM të sotme:

⚽ Premier League është kthyer

🏈 E ardhmja e futbollit universitar

🏀 Dënimi me burg rus i Brittney Griner

Nëse po e lexoni këtë në SI.com, mund të regjistroheni për të marrë këtë buletin falas në kutinë tuaj hyrëse çdo ditë jave në SI.com/newsletters.

A mund ta ndalë dikush Manchester Cityn?

Nëse keni ndjerë fluturat duke parë ndeshjen e keqe të Corridor of Fame mbrëmë, imagjinoni se si ndihen sportdashësit në Angli sot me fillimin e sezonit të Premierligës angleze.

Loja e hapjes nuk është në asnjë mënyrë një ndeshje marque-Arsenal kundër Crystal Palace– por çdo ndeshje ka rëndësi në Premier League. Kjo ndeshje i fillon gjërat përpara se aksioni të fillojë me shpejtësi të lartë me gjashtë ndeshje nesër dhe tre të dielën. Këtu janë disa nga gjërat më të mëdha që duhet të dini për sezonin e ardhshëm:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.