Playoffs WNBA: Zgjedhjet e ekspertëve, parashikimet e finaleve, skuadrat e kuajve të errët

Playoffs WNBA: Zgjedhjet e ekspertëve, parashikimet e finaleve, skuadrat e kuajve të errët

Është koha për të hyrë në fazën përfundimtare të sezonit 2022 WNBA ndërsa raundi i parë i play-off-it nis të mërkurën.

Në një sezon kushtuar Brittney Griner nga shumë njerëz në ligë, ka pasur një fokus në ndikimet e lojtarëve si brenda dhe jashtë fushës. Ne i kemi thënë tashmë lamtumirë një legjende në Sylvia Fowles dhe do të përgatitemi të bëjmë të njëjtën gjë me një tjetër në Sue Fowl.

Por përpara se të fillojmë zyrtarisht kaosin pas sezonit, Sport Illustrated stafi bën disa zgjedhje dhe parashikime për atë që do të vijë në muajin e ardhshëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.